YVETTE BRACKMAN (DK/US)

Preben

Yvette Brackman blev født i New York City i 1967 og har bachelor- og mastergrader fra the School of the Art Institute of Chicago og the University of Illinois, Chicago. Hun bestred stillingen som professor på Kunstakademiet (2000–2007) og er medlem af Kunstrådet, samt kunstnersammenslutningen Den Frie. I 2012 udgav JRP|Ringier en monografi med titlen Systems and Scenarios. Hendes soloudstilling AGIT FLIGHT blev vist på Overgaden – Institut for Samtidskunst i København i november 2014. Hun har også udstillet på den femte biennale for moderne kunst i Moskva (2013); på Liverpool biennalen i Storbritannien (2012); på Freies Museum i Berlin, Tyskland (2012); på LAXART i Los Angeles, USA (2011); og på Museet for Samtidskunst i Roskilde (2010).

Triennaleværk:

Det Gamle Hus og Lagerhallen i Gilleleje (til d. 23. oktober): Belonging [At høre til], 2016

Værket er en videoinstallation samt en personlig guide rundt i Det Gamle Hus, som er et hus der viser hvordan de oprindelige fiskere typisk boede i Gilleleje. Yvettes værk tager udgangspunkt i hendes egne oplevelser som barn med at flytte fra et land til et andet.

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Leave a Comment