VINYL, TERROR & HORROR (DK)

Preben

Denne kunstnerduo er et samarbejde mellem Camilla Sørensen og Greta Christensen, der udgik fra Kunstakademiet i København i henholdsvis 2007 og 2008.

Deres overordnede projekt er rettet mod forholdet mellem objekter og lyd, og de præsenterer det i forskellige omgivelser og situationer som installationer, skulpturer, komponerede værker eller live koncerter. Uanset om deres værker fremvises som en installation eller via en koncert, bruger de lyd til at skabe en fortælling, som altid refererer direkte til det medie, den afspilles med – eller til den situation, som den præsenteres i.

Til de skulpturelle værker bruger de mange forskellige materialer, mens de ved koncerterne udelukkende anvender vinylplader og grammofoner. Vinyl, Terror & Horror har udstillet i meget forskellige omgivelser og givet mange koncerter i Danmark og i udlandet.

Vinyl, Terror & Horrors værk kan opleves på Esrum Kloster

About the author

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus molestie curae malesuada. Dignissim lacus convallis massa mauris enim mattis magnis senectus montes mollis phasellus.

Leave a Comment