#nordkystenskunsttriennale 22. juni – 22. september 2019
  • da
  • en

Er afholdt / Børn unge workshop 1.-6. august

Triennaletilbud til børn og unge

I forbindelse med Triennalen vil Billedskolen Gribskov gerne tilbyde børn og unge en mulighed for fordybelse i samtidskunsten.

I samarbejde med Yvette Brackman inviterer vi til en udendørs workshop, hvor man kan kan arbejde med tekstil, collage, maleri og papir. 

Yvette Brackmans værker inviterer til snakke om identitet, samvær og historie – midt i den gamle by. I et videoværk af Yvette Brackman oplever man mennesker iført dragter som symboliserer oplevelser og perioder i kunstnerens liv. I workshoppen spørger vi om man kan udtrykke identitet udtrykkes gennem form og farve?

Det finder vi ud af i den første uge i august.
Kom og vær med til at skabe anderledes, tankevækkende, smukke, plan eller skulpturelle værker.

Tid: 1. – 6. august kl. 11 – 15
Det er gratis at deltage.

Kulturnat lørdag d. 20. august: På Kulturnatten fortsætter vi workshoppen og afslutter med fernisering. Yvette Brackman vil være til stede mellem kl. 19-21 og fortælle om sit arbejde. Det er gratis at deltage.

Sted: Østergade 20, 3250 Gilleleje

Billedskolen er en del af Gribskov Kulturskole som så vidt muligt deltager i det omgivende kulturliv i kommunen med koncerter, udstillinger og workshops.

Samarbejde med Gilbjergskolen i Gilleleje

I løbet af efteråret vil Yvette Brackman og Kristina Van Kampen fortsætte fokus på børn og unges egne historier. I samarbejde med Gilbjergskolen i Gilleleje inviteres elever fra 3.- 9. klasse til en fordybelse i fortællingen som skulpturel ramme.

På workshoppen vil elevernes personlige fortællinger danne rammen for selve værket. Det er hensigten at eleverne skal finde frem til en form eller objekt som visualiserer hver deres fortælling. I hver workshop vil Yvette Brackman og coach, Kristina van Kampen samarbejde med eleverne om de fortællinger som de kommer med. Det er tanken, at gruppen sammen med kunstneren skal udvikle skulpturelle værker ud fra fortællingerne, så at alle fletter hver deres fortælling sammen og således udarbejder en fælles historie som installeres i Det Gamle Hus. Børnene vil får mulighed for installere deres værker i huset under workshoppen og som gruppe bliver værkerne aktiveret i en fælles performance.

Billedskoleleder Laila Bertelsen og billedskolelærer Christina Helvad