#nordkystenskunsttriennale 22. juni – 22. september 2019
  • da
  • en

Sites

Værkerne til Nordkystens Kunst Triennale 2016 er fordelt på 9 steder langs Sjællands nordkyst på kulturinstitutioner såvel som i landskabet på strækningen mellem Hornbæk og Tisvildeleje. Besøgende opfordres til at lægge sin egen rute rundt mellem værkerne. Du bestemmer selv farten og omfanget!

Villingerød Kirke

Fra midten af august og tre måneder frem kan man efter mørkets frembrud opleve den israelske kunstner Dor Guez' værk i Villingerød Kirkes klokketårn.

Tegners Museum & Statuepark

Katja Bjørn (DK), Jytte Rex (DK), Lilibeth Cuenca Rasmussen (DK) og Mirjam Thomann (DE) udstiller indendørs og udendørs ved Tegners, et af Danmarks fine enkeltmandsmuseer.

Rundkørsel Bonderupvejen

I rundkørslen mellem Nakkehoved Strandvej og Bonderupvejen kan man hele triennale-perioden opleve et værk af den danske billedkunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen (DK)

Nakkehoved Fyr

Nakkehoved Fyr er oprindeligt betegnelsen for to fyrtårne ved Nakkehoved beliggende på den ca. 30 meter høje klint Fyrbakkerne ca. 2 km øst for Gilleleje. I de seneste mange...
Read More

Munkeruphus

Den indendørs udstilling på Munkeruphus er slut, men man kan fortsat opleve de tre udendørs triennale-værker i parken, hvor der er gratis adgang.

Kjædemosehus

Kunstnerboligen Kjædemosehus har adresse på Haagen-Müllersvej 6 i Tibirke, og vejen er opkaldt efter kunstnerægteparret Marie og Victor Haagen-Müller, der boede her i årene 1924...
Read More

Esrum Kloster & Møllegård

Esrum Kloster & Møllegaard er en af egnens største kulturattraktioner, der tager afsæt i klosterhistorien...

Det Gamle Hus

I Det Gamle Hus og Lagerhallen i Gilleleje, der hører under Nordsjællands Museum, kan man opleve et værk af Yvette Brackman (US/ DK)...