#nordkystenskunsttriennale 22. juni – 22. september 2019
  • da
  • en

Triennial Marathon on 4 September 2016

A Triennial Marathon tour of Triennial sites will be held on 4 September 2016 from 12:00 to 17:30. The talks at the various sites will be in Danish.

Søndag d. 4. september kl. 12-17.30

Tag med på Triennaleudflugt til Esrum Kloster & Møllegård, Tegners Museum & Statuepark og Munkeruphus

kl. 12.30: Esrum Kloster & Møllegård – frokost
Der kan vælges mellem en sandwich med kylling, urtecreme med æble, rødløgskompot og mandelcrunch eller en sandwich med røget skinke, krydderurtepesto og marinerede rodfrugter. Pris for sandwich og vand 80 kr. købes med billetten til udflugten.

kl. 13: Esrum Kloster & Møllegaard – mødetid uden frokost 

Publikumschef Helle Simonsen byder velkommen. Projektleder Helle Nanny Brendstrup introducerer Nordkystens Kunst Triennale. Herefter fortæller Triennale-kunstnerne Katja Bjørn, Mette Winckelmann og Jytte Rex om deres værker og viser om i Triennalen.

kl. 14.30: Rudolph Tegners Museum & Statuepark
Museumsdirektør Luise Gomard byder velkommen. Hvorefter Katja Bjørn og Jytte Rex fortæller om deres Triennale-værker på museet og der bliver fortalt om de øvrige Triennale-værker på museet.

kl. 16: Munkeruphus
Kunstnerisk leder på Munkeruphus, Line Kjær, byder velkommen og fortæller om det nye Gunnar Aagaard Andersen rum med værk af Triennale kunstner Giacomo Catagnola. Kunstnerne Katja Bjørn og Jesper Dalgaard fortæller om deres værker. Omkring kl. 16.30 bydes der på kaffe og kage i caféen.

Tilmelding
Billetter og sandwich kan købes her

Køb Billet

salget for frokost lukkes d. 29. august 2016

NB: Transport mellem de forskellige udstillingssteder foregår i egne biler.

Pris uden frokost: 150 kr.
Prisen inkluderer entré og omvisninger på udstillingsstederne samt kaffe og kage.

Pris inkl. frokost (sandwich og vand – 80 kr.): 230 kr.  
Prisen inkluderer entré og omvisning på udstillingsstederne, frokost, kaffe og kage
Til frokost kan der vælges mellem en sandwich med kylling, urtecreme med æble, rødløgskompot og mandelcrunch eller en sandwich med røget skinke, krydderurtepesto og marinerede rodfrugter.